Geluidsmeetkamer voor testopstellingbouwer

G+H Noise Control heeft van een internationaal opererende testopstellingenfabrikant opdracht gekregen voor de levering en installatie van een geluidsmeetkamer inclusief de bekleding van de testmachines.

03 aug 2022

De geluidsmeetkamer werd bekleed met G+H ASONAD®ML vrije-veld absorbers in het plafondgedeelte en SONEX®WF vlakke absorbers in het wandgedeelte om akoestische metingen te kunnen verrichten bij een lagere meetfrequentie van 100 Hz. Voor de testmachines werden speciaal ontwikkelde geluidsisolatie-elementen van het type SONEX WF-K gebruikt. Deze worden gekenmerkt door een zeer hoge geluidsisolatie en een hoge mate van absorptie aan de buitenzijde. Er werd voldaan aan de eis van de klant dat alle capsule-elementen in kleine onderdelen moesten worden gemaakt, zodat ze indien nodig door één persoon kunnen worden gedemonteerd. De definitieve opleveringsmeting werd uitgevoerd door het “Acoustic Competence Center” ter plaatse. De geluidsmeetkamer werd tot volle tevredenheid van de klant opgeleverd.

Terug naar nieuwsoverzicht